פיתות במחבת..
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 16:59
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: לחמים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
יפה וקס-ברקו
-
פיתות במחבת 1
-
פרווה פיתות / לאפה
-
FacebookTwitterPinterestPrint this pageWhatsapp
-
פרווה
-
אופן הכנה
-
.
-
הבצק….
-
4 כוסות קמח
-
כף סוכר
-
כף שמרים
-
רבע כוס שמן זית
-
כוס וחצי מים פושרים
-
כפית מלח
-
ללוש הכל יחד כ10 דקות
-
מלח לשים לקראת הסוף
-
התפחה שעה
-
ליצור כדורים
-
לרדד כל כדור
-
לצורת פיתה
-
בערך 2 ס'מ עובי
-
מנוחה 10 דקות
אופן הכנה
-
לחמם מחבת
-
כשהיא חמה
-
לשים בצק פיתה
-
לכסות במכסה
-
לאחר 2 דקות להפוך לצד השני ל2 דקות נוספות
-
כך להכין את כל הפיתות
-
כשהפיתה מוכנה
-
לשים בתוך מגבת
-
לשמור על לחות הפיתה
-