לןגן

לאפות מטוגנות

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 16:49
לאפות מטוגנות

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טובלים לאפה בצלוחית משני הצדדים ושמים במחבת

  2. כשצד אחד מוכן

  3. להפוך לצד השני

  4. להוציא לצלחת עם נייר סופג

  5. כך לעשות עם ה2

  6. הלאפות הנוספות

  7. בבלילה שנשארה בצלחת

  8. אפשר להכין מקושקשת

  9. בתאבון