לןגן

לאפות רכות במחבת

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 14/10/2020 | 16:28
לאפות רכות במחבת

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחלק לכדורים(8)

  2. מנוחה חצי שעה

  3. לפתוח את הכדור לצורת לאפה

  4. (רידוד על דף אפיה בגודל המחבת)

  5. לחמם מחבת

  6. כשהיא חמה

  7. לשים את הבצק כשהדף האפיה

  8. בצד העליון

  9. לאחר דקה להוריד אותו מהבצק

  10. כשהצד התחתון של הלאפה מוכן

  11. להפוך לצד השני ולחכות עד שהוא מוכן כ1 עד2 דקות