חזה עוף בתיבול ירוק ואדום
מאת: מירי צדוק, פורסם: 13/10/2020 | 21:48
תקציר המתכון:
חזה עוף טעים וקריספי
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חזה עוף בתיבול ירוק
-
מתבל ירוק
-
במיקסר לטחון צרור של עלי בזיליקום,
-
צרור של פטרוזליה
-
חופן של כוסברה
-
5-6 שיני שום
-
חצי כוס שמן זית
-
לאחר שכול זה נטחן להעביר לצלחת ולהוסיף מלח, פלפל שחור גרוס,
-
1 כף חרדל דיזון
-
1 כף חומץ בלסמי
-
1 כפית סוכר חום
-
מיץ מחצי לימון
-
לערבב היטב
-
צלחת שניה קמח חבן
-
צלחת שלישית פירורי לחם זהב
-
בנתיים לחמם תנור אפיה על חום של 200 מעלות
-
לשטוף היטב את החזה עוף לטבול קודם בקמח לבן לאחר מכן במתבל הירוק, ובסוף בפירורי לחם זהב
-
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה
-
ולהכניס לתנור כ 25-30 דק'
-
מתבל אדום
-
פפריקה מתוקה
-
פפריקה מעושנת
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח
-
פלידפיה
-
צילי יבש
-
כורכום
-
שביבי בצל
-
שמן זית
-
לערבב היטב את המתבל
-
צלחת אחת קמח לבן
-
צלחת שניה מתבל אדום
-
צלחת שלישית פירורי לחם זהב
-
לטבול בקמח לבן, אח"כ במתבל האדום, ולאחר מכן בפירורי לחם
-
להכניס גם כן לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות
-
כ 25-30 דק'
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-