לןגן

רוטב אלף האיים בייתי

מאת: נעמה , פורסם: 13/10/2020 | 20:37
רוטב אלף האיים בייתי

תקציר המתכון: מהיר וקל להכנה, הולך טוב גם בפיצות, טוסטים, המבורגר ...

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה נשים 3 כפות מיונז, כף וחצי קטשופ, חצי כפית חרדל, חצי כפית מלח, 3/4 כפית פלפל שחור ונערבב היטב.

  2. נטעם ונשפר טעמים, מה שכן חשוב לשים לב ליחס, החרדל מאוד דומננטי לכן לא נוסיף הרבה, המיונז והקטשופ ביחס כך 1:2 (זאת אומרת על כל 2 כפות מיונז נשים כף קטשופ בערך)