ריבת אתרוגים
מאת: מירי צדוק, פורסם: 12/10/2020 | 23:19
תקציר המתכון:
להתענג
קטגוריה: ריבות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
6-7 אתרוגים
-
2-3 מקלות קינמון
-
5 נעצי ציפורן
-
סוכר
-
לשטוף בסבון היטב את האתרוגים,
-
לחתוך אותם לפלחים דקים ואחכ לקוביות לא קטנות
-
להניח בסיר ולמלות מים שיכסה את כמות האתרוגים, ולהביא לרתיחה,
-
ברגע שהמים רותחים להוציא לשפוך למסננת ולשטוף היטב במים זורמים את האתרוגים,
-
ושוב למלא את הסיר במים ולהרתיח, לחזור על הפעולה של הרתחה וסינון לפחות 4-5 פעמים, כדי להוציא מהאתרוגים את המרירות,
-
לאחר מכן לשקול את כמות האתרוגים על כול ק"ג אתרוג, 1 ק"ג סוכר,
-
להוסיף את מקלות הקינמון, והציפורן וכוס אחת של מים
-
לבשל על אש נמוכה כשעתיים שלוש, ומידי פעם לערבב את הריבה,
-
הריח משכר.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-