לןגן

מלוואח ממולא בפירה

מאת: אפרת מ., פורסם: 12/10/2020 | 20:10
מלוואח ממולא בפירה

תקציר המתכון: אחלה ארוחת ערב במיוחד לילדים. להגיש עם ביצים קשות וסלט ירקות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר עלי מלוואח

  2. למעוך את הפירה,לטגן את הבצל עם שמן,להוסיף כורכום,מלח,אבקת מרק עוף,שום גבישי לערבב ולשפוך על הפירה

  3. לערבב היטב לטעום ולתקן טעמים.

  4. לשים על כל עלה כף גדושה מהפירה לאסוף לכדור ולשים על נייר אפייה

  5. למרוח ביצה לפזר שומשום ולאפות עד הזהבה.