לןגן

שבלולי קינמון /מגולגלות שוקולד ואגוזים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 12/10/2020 | 14:37
שבלולי קינמון /מגולגלות שוקולד ואגוזים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שבלולי קינמון…

  2. המילוי

  3. בצלוחית מערבבים

  4. 2 כפות סוכר חום

  5. חצי כפית קינמון

  6. לרדד את הבצק

  7. לפזר מהסוכר והקינמון

  8. לחתוך רצועות לאורך

  9. הבצק ולחצות ל2

  10. לגלגל לשבלול

  11. להניח בתבנית

  12. לפזר מעל השבלולים

  13. גם מהסוכר והקינמון

  14. מגולגלות במילוי

  15. שוקולד ואגוזים..

  16. מרדדים.מורחים שוקולד

  17. מפזרים מעל אגוזים טחונים

  18. מגלגלים ועם סכין חותכים

  19. כל חלק מועבר לתבנית

  20. מעל מפזרים מהאגוזים הטחונים

  21. 180 מעלות

  22. כ 30 דקות