לןגן

עוגת תפוזים בציפוי פרוסות שקדים ובזיגוג אבקת סוכר/מיץ תפוזים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 11/10/2020 | 16:04
עוגת תפוזים בציפוי פרוסות שקדים ובזיגוג אבקת סוכר/מיץ תפוזים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה..

  2. מקציפים

  3. ביצים עם הסוכר

  4. לקבלת קצף בהיר

  5. מורידים מהירות במיקסר

  6. ומוסיפים בהדרגה

  7. שמן.מיץ תפוזים

  8. גרידת תפוז

  9. בצלחת מערבבים

  10. קמח עם אבקת אפיה

  11. ומוסיפים למיקסר

  12. מערבבים עד

  13. הטמעת הקמח

  14. משמנים תבנית

  15. שופכים את הבלילה

  16. מסדרים מעל פרוסות שקד

  17. ומכניסים לתנור שחומם

  18. מראש ל180

  19. 30/40 דקות

  20. בודקים עם שיפוד

  21. את מוכנות העוגה

  22. לזיגוג העוגה

  23. בכוס שמים

  24. 2 כפות אבקת סוכר

  25. כפית וחצי מיץ תפוזים

  26. מערבבים היטב

  27. כשהעוגה יוצאת מהתנור

  28. מורחים את הזיגוג מעל