לןגן

פסטה ברוטב בעגבניות ומטבוחה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 11/10/2020 | 15:06
פסטה ברוטב בעגבניות ומטבוחה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתבלים ….

  2. בחצי כפית מלח

  3. כף פפריקה

  4. כף אבקת מרק

  5. קורט סוכר

  6. מוסיפים חצי שקית של פסטה ארוכה (שברתי לחצי)

  7. מוסיפים מים בגובה הפסטה

  8. מגיעים לרתיחה

  9. מנמיכים את האש מכסים

  10. ומבשלים כ20 דקות