לןגן

סלט מטבוחה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 11/10/2020 | 14:22
סלט מטבוחה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת

  2. שמים את העגבניות והגמבה המרוסקת

  3. ועל אש נמוכה

  4. לאדות את הנוזלים

  5. לערבב כל הזמן

  6. כשנוזלים מתאדים

  7. מוסיפים את השמן.המלח.

  8. השום והפפריקה

  9. מערבבים טוב

  10. וממשיכים על אש נמוכה כחצי שעה נוספת

  11. ולערבב כל הזמן