לןגן

תבשיל עדשים עם קינואה אדומה וגזר

מאת: מדי רואקי, פורסם: 11/10/2020 | 13:35
תבשיל עדשים עם קינואה אדומה וגזר

תקציר המתכון: תבשיל טבעוני מזין ובריא מפוצץ ויטמינים ומינרלים

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנביטים עדשים כתומות ( מרטיבים שמים במסננת ומכסים במגבת לחה) תוך יומיים העדשים נובטות והן בעלות ערך תזונתי משובח.

  2. מבשלים עדשים שחורות עם מעט מלח ומסננים .

  3. מבשלים קינואה אדומה (כרבע שעה עד 20 דקות כוס קינואה עם כוס מים ומעט מלח).

  4. מערבבים קינואה , עדשים וגזר טרי מגורד.

  5. מניחים בצלחת מוסיפים מעל עדשים כתומות מונבטות ומוסיפים מעל עלי רשאד קצוצים. מתבלים בשמן זית. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.