לןגן

עלי גפן ממולאים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 11/10/2020 | 02:36
עלי גפן ממולאים

תקציר המתכון: עלי גפן ממולאים מצריכים סבלנות - ריפוי בעיסוק😜

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את האוורז חצי שעה במים רותחים.

  2. חולטים את עלי הגפן חליטה קצרה של מספר שניות ,עד שמשנים צבע , בתוך מים רותחים ומוציאים .

  3. מכינים את חומרי המלית :

  4. מסננים את האורז ומערבבים אותו עם התבלינים והשמן.

  5. פורסים את עלי הגפן כאשר הצד המחוספס כלפי מעלה מניחים בקצה כפית וחצי אורז מקפלים משני הצדדים כלפי פנים ומגלגלים.

  6. מניחים בתחתית הסיר בצל פרוס מעליו עגבניןת ומעט עלי גפן פרוסים . מסדרים מעל את עלי הגפן המגולגלים . ממלאים במים רותחים עם כפית מלח עד לגובה העלים ומבשלים על אש נמוכה כשעה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.