תקציר המתכון: דלורית דל קלוריות וטעים
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
פורסים את הדלורית ומרוקנים מגרעינים
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מתבלים בשמן זית , סילאן, מלח וקינמון.
מכסים בנייר אפיה ומעל נייר כסף ואוטמים היטב.
אופים בחום גבוה 200 מעלות עד שנועצים מזלג והדלורית רכה ואפויה.
מסירים את הכיסוי פותחים גריל ואופים גלוי עד להשחמה קלה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.