לןגן

פאי רועים עם בשר טחון

מאת: סמדר גורביץ, פורסם: 10/10/2020 | 20:22
פאי רועים עם בשר טחון

תקציר המתכון: הפאי הזה שילוב של בשר עם פירה נראה תמיד חגיגי על השולחן ואהוב על כל בני הבית. בתיאבון

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה עם מלח עד לריכוך, שומרים כוס מהמים בצד

  2. מועכים בממחה לפירה יחד עם רבע מחמאה וכוס מי הבישול

  3. למילוי : מטוגנים במחבת שני בצלים קצוצים, מוסיפים בשר טחון מלח ותבלינים. כשמוכן בצבע כהה מוסיפים רסק וצ'ילי מתוק

  4. הרכבת הפאי: משמנים תבנית ומשטחים חצי מכמות הפירה.

  5. מעליה את כל הבשר הטחון המטוגן

  6. לסיום מניחים שכבה נוספת של הפירה, מישרים ועושים דוגמה עם המזלג

  7. אופים בתנור 180 מעלות 35 דקות עד שמזהיב בתיאבון!