לןגן

קציצות בקר עם אפונה ותפוחי אדמה ברוטב אדום.

מאת: ליטל גל, פורסם: 10/10/2020 | 15:53
קציצות בקר עם אפונה ותפוחי אדמה ברוטב אדום.

תקציר המתכון: קציצות בקר ברוטב

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקציצות :חצי קילו בשר טחון ,להוסיף כוסברה או פטרוזילה ,בצל קצוץ דק ,שום טחון,מלח פלפל שחור,תפוח אדמה מגורד דק ,כמון ,ראס אל חנות ,4 כפות פירורי לחם ,לערבב הכל ולהניח במקרר.

  2. לרוטב : לטגן בצל קצוץ עם שום טחון ,להוסיף עגבניות חתוכות דק עם 3 כפות רסק עגבניות ,כמון ,לערבב ,להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לעיגולים או רצועות ,להוסיף אפונה עד שיצטמצם הרוטב .

  3. להכניס לרוטב את הקציצות על אש בינונית ,לפחות לחצי שעה -40 דקות .

  4. בתאבון