לןגן

בשר עם פיטריות ברוטב חריף אש

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 10/10/2020 | 15:44
בשר עם פיטריות ברוטב חריף אש

תקציר המתכון: בשר עם פיטריות ברוטב חריף אש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל בסיר לחץ בשר איזה מס' שתרצו אני בחרתי גולש, עם מים ואבק מרק עוף...להעביר אחריי הבישול לקערה ולהניח במקרר לכמה שעות, לחתוך לקוביות😍סיון מלול🥰 בסיר רחב נטגן בצל סלרי קצוץ רצועות גמבה אדומה טבעות פלפל חריף וליותר חריפות להוסיף 5 יח' פלפל שאטה לאחר אידוי של הכל נוסיף פחית פיטריות שמפיניון שלמות נוסיף תבלינים פפריקה פלפל גרוס כמון כורכום ואבקת מרק עוף נטגן הכל 2 דק עם התבלינים...נוסיף קוביות בשר

  2. 🥰סיון מלול🥰 מים עד לגובה כף סילאן ונבשל עד שנהיה רוטב והבשר רך