לןגן

מאפה בצק עלים במילוי ריקוטה שקדים ולימון של אהרוני

מאת: עידן רביד קלברג, פורסם: 10/10/2020 | 14:53

תקציר המתכון: מאפה בצק עלים במילוי ריקוטה שקדים ולימון של אהרוני

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את חומרי המילוי לתערובת אחידה ומקררים מעט

  2. יוצרים רבועים מהבצק עלים

  3. מניחים במרכז כל רבוע בצק כף גדושה של המילוי, אוספים את 4 הפינות ומהדקים היטב

  4. מניחים את המאפים בתבנית אפיה, ומברישים במעט חלמון טרוף.

  5. אופים 15-20 דק' בחום של 200 מע'

  6. מקררים מעט ומפזרים מעל אבקת סוכר