לןגן

טריקולד ביסקוויטים

מאת: עידן רביד קלברג, פורסם: 10/10/2020 | 14:31

תקציר המתכון: טריקולד ביסקוויטים של קרין גורן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים את 3 סוגי השוקולד עם 2 כפות חלב, כל שוקולד הקערה נפרדת

  2. מקציפים: שמנת מתוקה+חלב+אינסטנט+סוכר.

  3. מחלקים את הקצפת ל 3 הקערות ומקפלים בעדינות

  4. מתחילים עם הקרם הלבן בתחתית התבנית (לא שכבה עבה)

  5. מעליו שמים שכבת פתי בר ומברישים בחלב

  6. מעל שכבת שוקולד ומעליה שכבת פתי בר

  7. שכבת מריר/אגוזים ומעל שכבת פתי בר

  8. מעבירים להקפאה ל 2 תבניות אינגליש קייק

  9. לפני ההגשה לשפוך מעל גנאש שוקולד