תקציר המתכון: טריקולד ביסקוויטים של קרין גורן
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ממיסים את 3 סוגי השוקולד עם 2 כפות חלב, כל שוקולד הקערה נפרדת
מקציפים: שמנת מתוקה+חלב+אינסטנט+סוכר.
מחלקים את הקצפת ל 3 הקערות ומקפלים בעדינות
מתחילים עם הקרם הלבן בתחתית התבנית (לא שכבה עבה)
מעליו שמים שכבת פתי בר ומברישים בחלב
מעל שכבת שוקולד ומעליה שכבת פתי בר
שכבת מריר/אגוזים ומעל שכבת פתי בר
מעבירים להקפאה ל 2 תבניות אינגליש קייק
לפני ההגשה לשפוך מעל גנאש שוקולד