תקציר המתכון: פשטידה דיאטטית, מושלמת, עשירה בוויטמינים, קלילה ונטולת רגשות אשם, מתכון קל ומהיר (10 דקות) כל אחד יכול, וכן אפשר גם ללא גלוטן.
קטגוריה: דיאטטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות טורבו ומשמנים את התבנית בתרסיס שמן
מחממים במחבת רחב שמן זית ומטגנים את הבצלים עד להזהבה קלה, שמים בצד ומקררים
בקערה גדולה שמים את כל מרכיבי הפשטידה (זוקיני או קישואים, בטטה, בצל ירוק, פטרוזיליה, כוסברה, קמח, ביצים, מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה)
מוסיפים את הבצל המטוגן לתוך הקערה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה (ערבבו כך שכל הירקות והירק מתפזרים בצורה יפה ואחידה)
יוצקים את התערובת לתוך התבנית המשומנת קלות, מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות או עד שהפשטידה משחימה
זהו מוכן! כדאי נסו, הפשטידה מצוינת לשומרי משקל וטעימה בטירוף, תשאלו את הבת שלי לירון שעושה דיאטה כל החיים
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה