לןגן

דגים מרוקאים

מאת: סיון בן נחום, פורסם: 09/10/2020 | 15:24
דגים מרוקאים

תקציר המתכון: מתכון טעים וחריף לשבת קודש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים גמבות שום ופלפל חריף מוסיפים כפית רסק מערבבים שמים קצת סוכר נותנים להכל להתערבב מוסיפים כוס מים לוקחים את התבלינים בכוס מערבבים קצת עם מים אחרי זה שמים את הדג ומעלה כוסברה נותנים לזה חצי שעה ויותר מעדן