לןגן

עוגת שייש פרווה עסיסית במיוחד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/10/2020 | 23:22
עוגת שייש פרווה עסיסית במיוחד

תקציר המתכון: עסיסית במיוחד😋😋😋

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים הדרושים לתערובת

אופן הכנה

  1. עוגת שייש פרווה עסיסית במיוחד

  2. מצרכים הדדרושים

  3. 6 ביצים מופרדות

  4. כוס סוכר אחד פעמי לשתייה חמה

  5. 1 סוכר וניל

  6. 1 אבקת אפייה

  7. גרידת תפוז אחד

  8. חצי כוס מיץ תפוזים

  9. 1 ושליש כוס קמח

  10. שליש כוס שמן

  11. מצרכים הדרושים לתערובת:

  12. שליש כוס קקאו

  13. שליש כוס סוכר

  14. שליש כוס מים

  15. 1)מערבבים לסיר קטן את כל המרכיבים של התערובת ושמים על הגז תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה ושמים בצד עד להכנת העוגה

  16. 2) מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מוסיפים מיץ תפוזים שמן וגרידת תפוז להוסים את הקמח סוכר וניל ואבקת אפייה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

  17. 3) מקציפים את החלבונים עד יתר הסוכר עד לקבלת יציבה אך לא קשה מדי

  18. 4)מקפלים את קצף החלבונים לתוך התערובת החלמונים ותמיד בהדרגה עד לקבלת תערובת חלקה

  19. 5) לשפור את התערובת הקקאו ומקשקשים אבל לא יותר מידי ושופכים לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ ואופים ב180 מעלות כ 40 דקות