לאפות מ2 סוגי קמחים המחבת
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 19:22
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: לחמים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
הבצק..
-
2 כוסות קמח לבן
-
2 כוסות קמח מלא
-
כף וחצי סוכר
-
5 כפות שמן זית
-
כף שמרים
-
כף שטוחה משפר אפיה(לא חובה)
-
2 כוסות מים חמימים
-
כפית מלח
-
במיקסר שמים
-
קמח.שמרים.משפר אפיה.סוכר.שמן זית
-
וכוס מים
-
מערבבים קלות
-
ומעלים מהירות
-
מוסיפים את הכוס
-
השניה בהדרגה
-
לשים כ7 דקות
-
מוסיפים את המלח
-
לשים 2 דקות נוספות
-
מכסים בנילון ומגבת
-
מנוחה כשעה
-
מחלקים לכדורים(13)
אופן הכנה
-
מחממים מחבת עם התזה של שמן
-
מרדדים כדור לעלה עגול
-
שמים במחבת
-
מכסים
-
לאחר 1.5-2 דקות
-
להפוך לצד שני
-
ל1.5-2 נוספות
-
כשמוכן להוציא
-
שמים במגבת ומכסים
-
כך מכינים את השאר
-
תיהנו.