תקציר המתכון: מנה טעימה , זמינה ומנחמת
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
קולפים את תפוחי האדמה חותכים לרבעים ומניחים בסיר גדול ועמוק עם מים.
מרתיחים עד לריכוך ( לדרגת בישול לשים לב שלא יתפוררו.
בינתיים קולפים ופורסים את הבצלים לטבעות ומטגנים עד להזהבה ומעט חריכה .
מסננים את תפוחי האדמה היטב מהנוזלים .
מועכים בעזרת מועך את תפוחי האדמה, מוסיפים כ5 כפות שמן זית, מלח , ופלפל לבן. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.