עוגת גבינה אפויה
מאת: יפי צייטלין, פורסם: 08/10/2020 | 16:49
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
לתחתית לערבב ולהדק
-
חבילת שרוול פתי בר טחון
-
חבילת חמאה מומסת.
לערבל בקערה
-
3 ביצים
-
750 גבינה לבנה
-
שמנת חמוצה 15%
-
פודינג וניל אחד
-
כוס סוכר (לי הספיק חצי כוס סוכר)
-
3 כפיות תמצית וניל
-
3 כפות קונפלור
-
160 מעלות מעלות שעה ורבע.
-
תבנית 26 עגולה.
-
להוציא ולצנן ולהכניס למקרר להתייצבות
אופן הכנה
-
.