לןגן

כנאפה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 13:00
כנאפה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מחבת

  2. ושמים חצי מכמות הקדאיף

  3. לכמה דקות עד השחמה

  4. מוסיפים את הגבינה

  5. משטחים אותה

  6. ומשאירים על האש לעוד

  7. כמה דקות

  8. מוסיפים את החצי השני

  9. מהדקים לאחר כמה דקות הופכים לצד השני

  10. לעוד כמה דקות

  11. מכבים

  12. מרטיבים עם הסירופ

  13. מקשטים בפיסטוקים קצוצים