לןגן

סלסלות בצק אגסים/תפוחים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 12:58
סלסלות בצק אגסים/תפוחים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס למקרר

  2. ל10/15 דקות

  3. לקלף אגסים /תפוחים

  4. ולחתוך לרצועות

  5. לשים בקערה עם קצת סוכר חום ולערבב

  6. להוציא את הבצק

  7. לרדד לרבוע ואז

  8. לחתוך לרצועת של

  9. 3/4 ס'מ

  10. לשים מהאגסים/תפוחים

  11. באמצע הרצועה ולאורך

  12. ולשים בסלסלת נייר בתבנית מאפינס

  13. 180מעלות

  14. כ30/40 דקות

  15. כשמתקרר לבזוק אבקת סוכר