לןגן

חטיף שוקולד בציפוי פיסטוק

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 12:50
חטיף שוקולד בציפוי פיסטוק

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוסיף שלושת רבעי כוס אגוזי מלך קצוצים גס

  2. לערבבב

  3. לשים בתבנית

  4. לפזר מעל פיסטוק טחון.

  5. ולהכניס להקפאה לשעה

  6. להוציא ולחתוך

  7. לרצועות של 2 ס'מ