קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לשמן את התבנית בחמאה
לערבב היטב את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת
לפזר חצי מכמות השערות בתחתית להדק היטב
למרוח את הגבינה בצורה אחידה על שערות הקדאיף להשאיר 1 ס"מ בקצוות לפזר מוצרלה
לכסות את הגבינה בשארית השערות ולהדק היטב
לאפות ב-200° כ 25-30 דקות עד שהן מזהיבות
להוציא את הכנאפה מהתנור
לשפוך מעל את הסירופ
לפזר פיסטוקים גרוסים
בהצלחה נועם זיגדון 💞