לןגן

כנאפה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 08/10/2020 | 12:22
כנאפה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשמן את התבנית בחמאה

  2. לערבב היטב את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת

  3. לפזר חצי מכמות השערות בתחתית להדק היטב

  4. למרוח את הגבינה בצורה אחידה על שערות הקדאיף להשאיר 1 ס"מ בקצוות לפזר מוצרלה

  5. לכסות את הגבינה בשארית השערות ולהדק היטב

  6. לאפות ב-200° כ 25-30 דקות עד שהן מזהיבות

  7. להוציא את הכנאפה מהתנור

  8. לשפוך מעל את הסירופ

  9. לפזר פיסטוקים גרוסים

  10. בהצלחה נועם זיגדון 💞