לןגן

מרק סולת

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 11:41
מרק סולת

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים שמן

  2. ומטגנים את הבצל

  3. והכרפס 3 דקות

  4. להוסיף את הסולת

  5. ואת התבלינים והשום ולערבב למשך 5 דקות

  6. להוסיף 2 ליטר מים

  7. לבשל כ20 דקות

  8. להוסיף את הלימון

  9. ואת העלים הקצוצים

  10. ולבשל 10 דקות נוספות