לןגן

מרק חרירה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 11:39
מרק חרירה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים את השמן זית ושמים את הבצל מטגנים ל3 דקות

  2. להוסיף את החומוס.העדשים.ואת העגבניות והסלרי

  3. לערבב כ5 דקות

  4. להוסיף את השום לסיר

  5. ןלתבל בפפריקה .כורכום ופילפל .לערבב יחד כ 5 דקות נוספות

  6. להוסיף את הירק

  7. לערבב 2 דקות

  8. להוסיף 2 ליטר מים

  9. לתבל במרק עוף

  10. להרתיח לכסות ולבשל במשך 50 דקות על אש נמוכה.

  11. להכין את הרביחה מהקמח והמים לערבב טוב שלא יהיו גושים

  12. להוסיף לסיר תוך

  13. כדי עירבוב

  14. להוסיף את הכמון

  15. ולבשל 10 דקות נוספות

  16. להוסיף את האיטריות והלימון

  17. לבשל 10 דקות נוספות

  18. לכבות את האש