מוקפץ ירקות
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 07/10/2020 | 21:04
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: ירקות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 פילפל אדום.ירוק.כתום.
-
חתוכים לרצועות
-
2 גזרים חתוכים לרצועות
-
1 קולורבי חתוך לרצועות
-
כרוב לבן חתוך לרצועות
-
במחבת ווק לחמם שמן זית להוסיף את הירקות חוץ מהכרוב
-
ולאדות במשך 5/8 דקות
-
להוסיף את הכרוב ולהמשיך באידוי תוך כדי עירבוב עוד 5 דקות
אופן הכנה
-
להוסיף
-
כף רוטב סויה
-
כף רוטב טריאקי
-
כף רוטב צילי מתוק
-
לערבב ולהמשיך בבישול
-
להוסיף כף פפריקה
-
וכפית דבש
-
קורט מלח
-
וחצי כוס מים
-
לערבב
-
לכסות במיכסה ועל אש נמוכה במשך כ5 דקות
-
תמיד לערבב