לןגן

מוקפץ עם נודלס

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 07/10/2020 | 21:02
מוקפץ עם נודלס

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הנודלס מבשלים בסיר מים. ואחר כך מסננים

  2. במחבת ווק מחממים שמן זית

  3. ומוסיפים את הירקות

  4. מקפיצים אותם במשך 10דקות

  5. ממליחים ומתבלים ברוטב סויה.צילי מתוק.טיראקי

  6. ממשיכים במשך 5דקות נוספות

  7. מוסיפים את הנודלס מערבבים וממשיכים לעוד 5דקות