לןגן

עוגת תפוחים

מאת: שירה לזרוף, פורסם: 07/10/2020 | 20:14
עוגת תפוחים

תקציר המתכון: עוגה פריכה וטעימה שנותנת תחושה של בית ורוגע קלה להכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש הכל יחד עד שלא אהייה דביק,

  2. לשמן מעט את התבנית.

  3. מורידים מהבצק חופן ומרדדים את שאר הבצק בתבנית

  4. 4-5 תפוחי עץ

  5. חצי כוס סוכר

  6. כפית גדושה קינמון

  7. חופן צימוקים

  8. להקציף את החלמון ולערבב עם תערובת התפוחים לשפוך מעל הבצק,

  9. מכדור הבצק שנשאר לעשות שתי וערב ולאפות ב-180 מעלות

  10. בתאבון!!!