לןגן

ממולאים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 07/10/2020 | 19:11
ממולאים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממלאים את הקישואים

  2. .את העגבניות

  3. וכמה עלים שצריך לסיר

  4. ממלאים מים עד הגובה שמים קצת מלח ופלפל שחור

  5. מכסים עם מכסה יותר קטן

  6. כדי לא לתת לממולאים לצוף

  7. להרתיח ואז על אש קטנה

  8. למשך כשעה

  9. את הבצל ממלאים ושמים בסיר קטן

  10. ממלאים עד גובה הבצלים

  11. קצת מלח ופלפל שחור

  12. שמים צלחת קטנה על הבצלים למנוע תזוזה

  13. מרתיחים ואז על אש נמוכה לחצי שעה

  14. את שני הסירים שמים בפלטה לאכול בשבת בצהריים