תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
1 בצל קצוץ
חצי כף כורכום
מיץ מלימון אחד
כף פפריקה
4 כפות מטבוחה שלי
8 קישואים חצויים ל2
מנקים את החלק הפנימי
ממלאים מתערובת הבשר
לא עד הסוף של הקישוא
בסיר מחממים שמן
שמים את הבצל
ומאדים 3 דקות
להוסיף את המטבוחה
לערבב ולבשל 5 דקות
תוך כדי עירבוב
לסדר את הקישואים בסיר
להוסף 3 כוסות מים
להגיע לרתיחה
להוסיף את הכורכום והלימון
לכסות ועל אש נמוכה
לבשל כ30 דקות