ממולאים באורז ובשר
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 07/10/2020 | 18:56
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
אופן הכנה
-
ממולאים בבשר טחון אורז
-
5 קישואים
-
6 עגבניות
-
עלי גפן
-
המילוי…
-
בקערה שמים…
-
חצי קג' בשר טחון
-
2 כוסות אורז שטוף ומסונן
-
כף בהרט
-
כף מלח
-
כמה עלי נענע מיובשים
-
2 כפות רסק עגבניות
-
כף סילאן
-
5 כפות שמן
-
מערבבים הכל היטב
-
ההכנה של הירקות..
-
את הקישואים
-
חוצים ל2 חופרים החוצה את הפנים
-
עם מכשיר שמיועד לזה
-
עם סכין מגרדים את החלק החיצוני
-
את העגבניות חופרים את החלק הפנימי
-
את עלי הגפן שוטפים ומסננים
-
ממלאים את העגבניות והקישואים ממלאים 3/4 ומסדרים בסיר
-
פורשים עלה גפן
-
שמים מהמילוי בקצה העליון
-
מקפלים מ2 הצדדים ומגלגלים מצד אחד לשני ומסדרים בסיר
אופן הכנה
-
מכינים עלים עד שהכמות
-
של הבשר נגמרת
-
שהכל מסודר בסיר
-
שופכים מים עד גובה הירקות
-
מתבלים ב..
-
חצי כף מלח
-
חצי כף פפריקה
-
רבע עף פלפל שחור
-
3 כפות שמן
-
שמים צלחת מעל כדי לדחוס את הממולאים ושלא יצופו
-
על אש נמוכה מבשלים כשעתיים
-
בהמשך ייכנס לתנור לכמה שעות
-
על חום נמוך
-
לפני הארוחה