לןגן

בייגל שומשום/פיצוחים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 07/10/2020 | 18:39
בייגל שומשום/פיצוחים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחלק לכדורים(12)

  2. לחמם תנור

  3. ל200 מעלות

  4. להכין קערת מים

  5. ואת 2 קערות הציפוי

  6. ליד הבצק

  7. לקחת כדור

  8. לנעוץ אצבע כדי ליצור חור

  9. ואז להתחלי לסובב כמו גלגל ולהכניס עוד אצבעות

  10. ולהמשיך לגלגל

  11. עד שנוצר חור גדול לבייגל

  12. טובלים במים

  13. ובקערת ציפוי השומשום

  14. לשים בתבנית

  15. באותה דרך מכינים

  16. עם ציפוי הפיצוחים

  17. מנוחה כ15 עד20 דקות

  18. להכניס לתנור כ 30 דקות