לןגן

לחמאבעגין

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 07/10/2020 | 15:30
לחמאבעגין

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוש הכל יחד כ8 דקות

  2. את המלח לשים בסוף

  3. להתפיח חצי שעה

  4. לרדד לקרוץ עיגולים

  5. בקוטר שרוצים

  6. (אני קרצתי עם צלוחית)

  7. עם כף לשים מתערובת

  8. הבשר למרוח על כל העיגול

  9. לשים בתבנית עם דף אפיה

  10. ככה לעשות עם כל העיגולים

  11. 200 מעלות

  12. 20/30 דקות