לןגן

שניצל אפוי בתנור/אילנית בניזרי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 07/10/2020 | 13:49
שניצל אפוי בתנור/אילנית בניזרי

תקציר המתכון: רך מבפנים קריספי מבחוץ

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

מרכיבים לבלילת שניצל

אופן הכנה

  1. את כל חומרי הבלילה לערבב היטב..להכניס את החזה עוף ולהשהות במקרר שעה לספיגת טעמים.

  2. נרפד תבנית תנור עם נייר אפייה

  3. נרסס את הנייר בספריי שמן

  4. כל חזה עוף נטבול בפירורי לחם ונניח בתבנית .

  5. נרסס ספרי שמן על השניצלים.

  6. נאפה בתנור בחום 200 מעלות

  7. סה"כ 20 דקות ...אחרי 10 דקות בתנור נהפוך לצד שני לעוד 10 דקות .יוצא מושלם 💕

  8. בהצלחה אילנית בניזרי

  9. *** ניתן להמיר את המיונז בכף טחינה גולמית !!****