מצה במילוי מטבוחה וגבינות מטוגנת
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 07/10/2020 | 13:37
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: פסח,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מרטיבים 3 מצות
-
עוטפים במגבת ל5 דקות
-
חוצים כל מצה ל2
-
מורחים בחצי אחד
-
מטבוחה.
-
מפזרים מעל קרעי גבינה צהובה וצפתית ופרוסות זיתים
-
ומכסים בחצי השני
-
כמו כריך
-
שוברים 2 ביצים ומתבלים בקורט מלח וקורט פפריקה
אופן הכנה
-
במחבת מחממים שמן
-
טובלים כריך בבלילת הביצים ושמים במחבת
-
מטגנים משני הצדדים