לןגן

טורטיות מטוגנות במילוי גבינות ובזילקום/זיתים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 07/10/2020 | 13:08
טורטיות מטוגנות במילוי גבינות ובזילקום/זיתים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים ….

  2. קערה עם פירורי לחם

  3. קערה עם 2 ביצים טרופות

  4. מחממים במחבת

  5. שמן לטיגון

  6. ההכנה..

  7. לוקחים טורטיה

  8. לוקחים עם כף מהמילוי

  9. ושמים בצד אחד של הטורטיה

  10. במרחק מהקצה

  11. מקפלים משני הצדדים את הטורטיה

  12. ומגלגלים מלמטה כלפי מעלה

  13. טובלים בביצה ובשומשום

  14. ושמים בשמן החם את החלק בו הקיפול מסתיים

  15. לאחר מס' דקות להפוך לצד שני

  16. למס' דקות נוסף

  17. שהטורטיה מטוגנת

  18. להוציא לצלחת עם נייר סופג