לןגן

בורקס עוף

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 07/10/2020 | 13:02
בורקס עוף

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הבצק….

  2. 2 כוסות קמח

  3. חצי כוס שמן

  4. חצי כפית א.אפיה

  5. כפית שטוחה מלח

  6. חצי כוס מים רותחים

  7. ההכנה

  8. שמים הכל בקערת המיקסר

  9. חוץ מהמים

  10. מערבבים לאיחוד

  11. ובהדרגה מוסיפים את המים

  12. עד שנוצר בצק אחיד

  13. נכנס למקרר ל10 דקות

  14. מרדדים את הבצק

  15. קורצים עיגול שמים מהתערובת העוף סוגרים ועם מזלג

  16. סוגרים היטב את הקצוות

  17. אני השתמשתי בשבלונה

  18. כך מכינים את כל הבצק

  19. שמים בתבנית על דף אפיה

  20. מורחים שמן זית ומעל מפזרים שומשום

  21. 200 מעלות

  22. כ20 דקות

  23. נ.ב

  24. התזתי ספריי שמן זית מוכן

  25. ומעל שומשום