לןגן

בשר אוסובוקו עם פולים, ארטישוק ועלי מנגולד.

מאת: מדי רואקי, פורסם: 07/10/2020 | 09:16
בשר אוסובוקו עם פולים, ארטישוק ועלי מנגולד.

תקציר המתכון: תבשיל עם אוסובוקו שניתן להמיר לבשר שריר עם עצמות מח. זה בדיוק אותו דבר.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר גדול ורחב מטגנים את הבצלים הקצוצים עד לשקיפות. מוסיפים את נתחי הבשר והעצמות ומטגנים היטב משני הצדדים כחמש דקות מכל צד על להבה נמוכה.

  2. מוסיפים את כל התבלינים מלבד המלח.מוסיפים מים עד לגובה הבשר מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים. מידי פעם בודקים שיש מספיק נוזלים ומערבבים בעדינות.לאחר שעתיים בודקים שהבשר מבושל על ידי נעיצת מזלג בבשר. מוסיפים את הפולים ואם יש צורך גם מעט מים .מבשלים כחצי שעה.

  3. מוסיפים את עלי המנגולד וראשי הארטישוק חתוכים לרבעים מוסיפים מלח ומיץ לימון מבשלים כרבע שעה. בתאבון ובהצלחה🙏❤️