תקציר המתכון: עוף עם קישואים. אחד הירקות האהובים עלי ביותר. למעשה הירק הראשון שלמדתי לבשל.
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
קוצצים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות על אש נמוכה. מוסיפים את הכרעיים ומטגנים משני צידי העוף כחמש דקות מכל צד. מוסיפים את התבלינים מוסיפים מעט מים ומבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.
פורסים את הקישואים לפרוסות עגולות בעובי חצי ס"מ ומוסיפים לסיר . מוסיפים מים רק עד לגובה הקישואים, מגבירים להבה , מרתיחים ומנמיכים אש עד לספיגת הנוזלים ובישול העוף. מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומכבים את הלהבה.