לןגן

בורקס במילוי מנגולד וגבינות

מאת: מדי רואקי, פורסם: 06/10/2020 | 23:58
בורקס במילוי מנגולד וגבינות

תקציר המתכון: בורקס ממכר, פריך , טעים מאוד.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את עלי המנגולד עם הגבעולים הלבנים במעט מי מלח. שוטפים ומסננים . קווצצים את עלי המנגולד ומקפיצים במעט שמן זית. מניחים להתקרר.

  2. מערבבים את הגבינה עם המלח, הפלפל והסומק. מוסיפים את עלי המנגולד ומערבבים.

  3. מרדדים את בצק העלים ליריעה דקה חותכים לריבועים וממלאים בכף נדיבה של המלית , מקפלים ומהדקים היטב שהמילוי לא יברח באפיה.

  4. מורחים ביצה טרופה ובוזקים שומשום וקצח ואופים בחום בינוני 180 מעלות עד להזהבה. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️מדי.