תקציר המתכון: דלעת ערמונים מאוד אהובה עלי. ניתן לזלף עליה שמן זית ולאפות בתנור עד להשחמה קלה.
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
חוצים את הדלעות לרוחב מרוקנים מגרעינים ומורחים בשמן זית ואופים חצי אפיה בתנור.
מרתיחים את האורז כתשע
דקות חצי בישול ומסננים.
קוצצים את הבצל מטגנים עד לשקיפות ומוסיפים להקפצה קלה את הפטריות חתוכות לפרוסות עבות.
מערבבים את חומרי המילוי בצל, פטריות, אורז וערמונים, מתבלים במלח ופלפל. ממלאים את הדלעות , מכסים בנייר אפיה ומעל בנייר אלומניום מהדקים היטב מסביב לתבנית ואופים בחום בינוני כ40 דקות. בתאבון ובהצלחה🙏❤️ מדי.