זלאביות
מאת: מירי צדוק, פורסם: 06/10/2020 | 21:05
תקציר המתכון:
תמיד נאכל בשמחה
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 ק"ג קמח
-
2 כפות שמרים
-
4 כפות סוכר
-
4 כוסות מים פושרים
-
חצי כף מלח
-
חצי כוס שמן
-
ללוש היטב את הבצק להתפיח כשעה
-
לחמם מחבת בשמן, כשהשמן חם לשמן את הידיים חקרוץ כדור ולשטח על כף היד בהידוק ואז להניח במחבת לטגן משני הצדדים,
-
כשהזלביה מזהיבה להוציא ולהניח על ניר סופג,
-
סלט עגבניות ערבי
-
עגבניות, חצי גמבה, פלפל חריף, שום, לטחון את הכול היטב לתבל בשמן, מלח, מעט חומץ, פלפל שחור גרוס, לערבב
-
ולהגיש
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-