לןגן

חלות מקמח כוסמין מלא מנופה

מאת: מדי רואקי, פורסם: 06/10/2020 | 18:48
חלות מקמח כוסמין מלא מנופה

תקציר המתכון: לחם בריא יותר מקמח כוסמין מלא. משביע לאורך זמן

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה או בידיים לשים את כל החומרים לבצק אחיד. מתחילים עם שתיים וחצי כוסות מים ומוסיפים את שאר המים בהדרגה עד לקבלת בצק חלק. יתכן שלא צריך להוסיף את כל חצי הכוס. תלוי במרקם של הבצק. לשים את הבצק כ10 דקות עד לקבל בצק חלק ויפה.

  2. מכסים ומתפיחים פעם ראשונה . לשים את הבצק .

  3. מתפיחים פעם שניה . קולעים את הבצק לשתי חלות ומספר לחמניות . מניחים בתבניות מתפיחים כ20 דקות , מורחים ביצה מפזרים שומשום ואופים כחצי שעה בחום בינוני 180 מעלות. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.