לןגן

בליניצס במילוי גבינה וברוקולי

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 16:36
בליניצס במילוי גבינה וברוקולי

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בצלחת את המוכן

  2. להמשיך כך ולהכין מכל הבלילה בלינציסים

  3. מילוי….

  4. לטגן בצל מקוצץ

  5. להוסיף כוס פתיתי ברוקולי

  6. מערבבים כ5 דקות

  7. להעביר לקערה

  8. ולהוסיף…

  9. רבע גבינה בולגרית

  10. רבע קופסא גבינה צהובה מגוררת

  11. ביצה

  12. חצי כפית מלח

  13. רבע כפית פלפל שחוור

  14. קצת אגוז מוסקט מגורד

  15. לערבב טוב יחד

  16. לקחת בילניצס ולשים מהמילוי ולגלגל

  17. לקפל מהצדדים

  18. ואז לגלגל כרולדה

  19. כך להכין את כל הבלינציס

  20. לסדר אותם בתבנית

  21. להכניס לתנור

  22. 180 מעלות

  23. כ20 דקות

  24. אפשר למלא כל מילוי שתרצו